Η Microsoft ανακοινώνει επίσημα τη νέα ψηφιακή βοηθό των Windows 11, η οποία θα είναι ενσωματωμένη εντός των Windows 11 και διαθέσιμη να την ανοίξεις και να τη χρησιμοποιήσεις από την taskbar σε όλα τα apps. Στις εικόνες που ακολουθούν μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τη νέα ψηφιακή βοηθό, που ονομάζεται Windows Copilot.

windows copilot

Θα είναι εκεί κάθε φορά που θα τη χρειαστείς και θα μπορεί να σου παρέχει μια περίληψη του περιεχομένου που βλέπεις στις εφαρμογές, να το ξαναγράψει ή ακόμη και να το εξηγήσει. Μοιάζει σαν το παράθυρο διαλόγου του Bing Chat και μπορείς να προβείς σε γενικής ερωτήσεις και γενικώς ό,τι αναζητάς σε μια μηχανή αναζήτησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν θα αντικαταστήσει τη search bar που συναντάς στη taskbar των Windows 11. Αντίθετα έχει δικό της πλήκτρο, όπως είχε και η Cortana το δικό της χώρο στη taskbar στα Windows 10. Θα μπορείς επίσης να της ζητήσεις να αλλάξεις ρυθμίσεις στο PC.

Η Microsoft εδώ και μήνες ολόκληρους μιλούσε για το πως τα AI χαρακτηριστικά στα Windows θα αλλάξουν τον τρόπο που κάνουμε διάφορα πράγματα στο PC μας. Η εταιρεία ξεκινά τη δοκιμή του Windows Copilot τον Ιούνιο πριν αρχίσει να το κάνει διαθέσιμο στους χρήστες των Windows 11.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.