Σήμερα, είναι η ημέρα που η Microsoft είχε προγραμματίσει να αποκαλύψει τα νέα της Surface προϊόντα. Συνολικά, παρουσίασε πέντε προϊόντα, το Surface Book 3, το Surface Go 2, τα Surface Headphones 2, το Surface Dock 2, και το Surface USB-C Travel Hub.

Surface Book 3

Τα νέα Book της Microsoft έχει γρηγορότερους επεξεργαστές και ισχυρότερες GPU. Εξωτερικά διατηρούν το ίδιο design, αλλά μέσα βρίσκουμε Intel δέκατης γενιάς, 32GB μνήμη RAM, 2TB αποθηκευτικό χώρο, και σε επίπεδο κάρτας γραφικών προσφέρονται οι επιλογές Nvidia GTX 1650, 1660 Ti, ή Quadro 3000.

Η βασική έκδοση με τον Core i5 δεν έχει ανεξάρτητη κάρτα γραφικών και κοστίζει 1.599 δολάρια ή περίπου 1.475 ευρώ. Από την άλλη, οι τιμές των εκδόσεων με τον Core i7 ξεκινούν στα 1.999 δολάρια ή περίπου 1.844 ευρώ, και η τιμή ανεβαίνει ανάλογα με την ανεξάρτητη κάρτα γραφικών και τον αποθηκευτικό χώρο.

Οι αποστολές για το Surface Book 3 θα ξεκινήσουν στις 21 Μαΐου για τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Αργότερα το laptop θα διατεθεί σε περισσότερες αγορές.

Surface Go 2

Η νεότερη έκδοση του Surface Go έχει μεγαλύτερη οθόνη και είναι πιο ισχυρή. Συνολικά έχει το ίδιο design και τις ίδιες διαστάσεις, αλλά πλέον η οθόνη είναι 10,5 ιντσών και τα bezels μικρότερα.

Microsoft Surface Book 3, Surface Go 2, Surface Headphones 2, Surface Dock 2, Surface USB-C Travel Hub

Η πιο ισχυρή έκδοση του Surface Go 2 έρχεται με Intel Core m3, είναι 64% πιο ισχυρή από το αρχικό μοντέλο, και κοστίζει 629 δολάρια ή περίπου 580 ευρώ. Όσον αφορά τη μικρότερη έκδοση, αυτή κοστίζει 399 δολάρια ή περίπου 368 ευρώ.

Οι αποστολές για το Surface Go 2 θα ξεκινήσουν στις 12 Μαΐου σε αρκετές αγορές.

Surface Headphones 2 και Surface Earbuds

Ξεκινάμε το τμήμα των αξεσουάρ με τη δεύτερη έκδοση των Surface Headphones και τα Surface Buds. Τα Headphones 2 διατίθεται σε μαύρο χρώμα, έχουν μεγαλύτερη μπαταρία από τους προκατόχους τους, και υποστηρίζουν Bluetooth 5.0.

Τα Surface Headphones 2 είναι πανομοιότυπα με τα προηγούμενα ακουστικά της Microsoft και είναι φθηνότερα, καθώς κοστίζουν 250 δολάρια ή περίπου 230 ευρώ.

Microsoft Surface Book 3, Surface Go 2, Surface Headphones 2, Surface Dock 2, Surface USB-C Travel Hub

Όσον αφορά τα Surface Buds, αυτά ανακοινώθηκαν τον Οκτώβριο του 2019 και τελικά θα κυκλοφορήσουν φέτος με τιμή στα 199 δολάρια ή περίπου 184 ευρώ.

Surface Dock 2 και Surface USB-C Travel Hub

Κλείνουμε με τη δεύτερη έκδοση του Surface Dock και το νέο USB-C Travel Hub. To Surface Dock 2 έχει θύρες USB type-C και USB type-A και υποστηρίζει μόνο τα Surface Book 3, Pro 7, Pro X, Laptop 3, και Go 2.

Από την άλλη, το Surface USB-C Travel Hub έχει μία USB type-C, μία USB type-A, μία Ethernet, μία HDMI 2.0, μία VGA, και μία θύρα ακουστικών. Μοιάζει με μικρό Surface Dock, αλλά είναι συμβατό με περισσότερες συσκευές.

Σε επίπεδο τιμών, το Surface Dock 2 κοστίζει 260 δολάρια ή περίπου 240 ευρώ και το Surface USB-C Travel Hub κοστίζει 100 δολάρια ή περίπου 92 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.