Οι τελωνειακές αρχές των ΗΠΑ αποκάλυψαν ότι στα τέλη του προηγούμενο μήνα κατάφεραν να εντοπίσουν ένα τρομερά παράνομο φορτίο. Πρόκειται για μία τεράστια ποσότητα πλαστών Apple AirPods τα οποία κάποιοι σκόπευαν να πουλήσουν με την τιμή των αυθεντικών στην Αμερικανική αγορά.

Η κατάσταση είναι για γέλια και για κλάματα. Οι αρχές κατάσχεσαν ένα φορτίο με 2.000 αυθεντικά OnePlus Buds, το οποίο προέρχονταν από το Hong Kong. Όμως, δημοσίευσαν ολόκληρη δήλωση στην οποία λένε ότι είναι πλαστά Apple AirPods. Δηλαδή δεν έκαναν καν τον κόπο να διαβάσουν το κουτί – γράφει ξεκάθαρα το μοντέλο των ακουστικών και έχει το λογότυπο της εταιρείας – ποιο πιθανό θα ήταν να είναι πλαστά OnePlus Buds.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η σχετική υπηρεσία αστοχεί να κάνει σωστά τη δουλειά της, και συνήθως τα προϊόντα καταλήγουν εν τέλει στην αγορά, όπου και ανήκουν. Δυστυχώς, είναι γελοίο το γεγονός ότι μάλλον εξαιτίας και μόνο της χώρας προέλευσης δεν ασχολήθηκαν με το πραγματικό προϊόν… Αλλά, ας μην επεκταθούμε περισσότερο.

Πάντως η OnePlus ζήτησε να την επιστραφούν τα ακουστικά! 😛

https://twitter.com/OnePlus_USA/status/1305366058501509121

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.