Η Apple διέθεσε σήμερα το iOS 17.3 και το iPadOS 17.3 σε όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές. Όπως πάντα, η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη σε οποιοδήποτε υποστηριζόμενη συσκευή άμεσα.

Παράλληλα, το νέο iOS update φέρει μια ριζική αναβάθμιση στη λειτουργία προστασίας έναντι κλοπής. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που προσθέτει ένα ακόμη επίπεδο προστασίας, αν κάποιος κλέψει τη συσκευή σου και έχει το passcode σου.

Με τη χρήση του εν λόγω feature, το Face ID ή το Touch ID απαιτείται για να αποκτήσεις πρόσβαση στα αποθηκευμένα passwords, ενώ η αλλαγή ευαίσθητων ρυθμίσεων όπως το password του Apple ID ή το passcode της συσκευής προστατεύονται με χρονοκαθυστέρηση. Θα χρειαστείς δηλαδή το Face ID ή το Touch ID, στη συνέχεια να περιμένεις μια ώρα και τέλος θα πρέπει να έχεις μια πρόσθετη επιτυχή βιομετρική αυθεντικοποίηση για να ολοκληρωθούν οι αλλαγές.

Οι δυο κύριες ρυθμίσεις για αυξημένη μπαταρία σε οποιαδήποτε smartphone συσκευή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.