Οι περισσότεροι από εμάς βασιζόμαστε στην υπηρεσία του Google Maps για την καθημερινή μας πλοήγηση. Είναι ένα από πιο χαρακτηριστικό λογισμικό για πλοήγηση με τη χρήση του GPS κάτι που το καθιστά ιδανικό για χρήστες του Android και του iPhone.  Κατά τη διάρκεια του Google I/O, η εταιρεία αποκάλυψε τη μεγαλύτερη αναβάθμιση που θα έρθει στο Google Maps, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου design που ενσωματώνει το Gemini, το generative AI chatbot της Google.

Παρακάτω θα δείτε τα 4 μεγαλύτερα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης αναβάθμισης στο Google Maps.

Σε λειτουργία το FTTH της ΔΕΗ από Ote, Nova, Vodafone, Inalan- Οι περιοχές

Places API

places api google maps

Το Places AI είναι μια υπηρεσία που προσφέρεται από την Google και σύμφωνα με το έγγραφο υποστήριξης στο Google Developers website, επιστρέφει δεδομένα για ένα συγκεκριμένο μέρος, σημεία ενδιαφέροντος, ή γεωγραφικές τοποθεσίες. Πλέον η Google ενσωματώνει το Gemini στο Places AI, προκειμένου να σου προσφέρει generative περιλήψεις για σημεία ενδιαφέροντος και άλλες τοποθεσίες. Οι περιλήψεις αυτές θα κάνουν πιο εύκολο για τους χρήστες να γνωρίσουν καλύτερα ένα συγκεκριμένο μέρος ή μια επιχείρηση πριν την επισκεφθούν.

Photorealistic 3D Maps

Photorealistic 3D Maps

Το Photorealistic 3D Maps είναι γνωστή ιδιαίτερα από το Google Earth, πλέον μπαίνει στο επίκεντρο του Google Maps και του Google Street View. H Google αναφέρει ότι με την εφαρμογή των φωτορεαλιστικών τρισδιάστατων χαρτών, οι χρήστες θα έχουν ακόμα πιο καθηλωτικές εμπειρίες για οποιονδήποτε σκοπό.

Κάνε την AI να οργανώσει ταξίδι για εσένα

Το AI chatbot της Google, το Gemini μπορεί να σας βοηθήσει να δώσετε απαντήσεις στις ερωτήσεις που έχετε και να βρείτε συγκεκριμένα στοιχεία στο internet που θέλετε να αναζητήσετε. Θα συνοψίζει επίσης τις αναζητήσεις σας και θα σας παρουσιάζει τις πληροφορίες με μια περίληψη.

Η τοποθέτηση της τεχνολογίας Gemini στη λειτουργία αναζήτησης στους Χάρτες Google θα σας βοηθήσει να σχεδιάζετε ταξίδια πιο γρήγορα. Το Gemini δεν θα χρησιμοποιήσει μόνο το internet για να αναζητήσει ένα συγκεκριμένο μέρος που ψάχνετε, αλλά θα εξετάσει και τις κριτικές που έχουν δημοσιεύσει οι άνθρωποι στο Google Maps, καθώς και φωτογραφίες για να σας δώσει τις καλύτερες δυνατές πληροφορίες.

Integrations με React applications

Integrations with React applications

Η Google ανακοίνωσε επίσης την κυκλοφορία της React Google Maps Library. Αν και αυτό έχει περισσότερη σημασία για developers, το React είναι μια βιβλιοθήκη JavaScript που θα βοηθήσει στη δημιουργία πλήθος user interface. Είναι αυτό που χρησιμοποιούν πολλές εφαρμογές για να δημιουργήσουν τον τρόπο με τον οποίο φαίνεται η εφαρμογή και τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με αυτήν. Οι εφαρμογές React περιλαμβάνουν το Facebook, το Instagram, το Netflix, το WhatsApp, το Dropbox και πολλά άλλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.