Η Leica έχει κάνει θαύματα στο στρατόπεδο του Android, είτε μέσω της HUAWEI στο παρελθόν, είτε μέσω της Xiaomi στο παρόν. Τώρα όμως φέρνει  μια νέα εφαρμογή στο iPhone, με το όνομα Leica Lux. Η νέα εφαρμογή έρχεται με 11 χρωματικά προφίλ, που μιμούνται τις κλασσικές κάμερες της εταιρίας, ενώ εκτός από την πλήρη αυτόματη λειτουργία, διαθέτει και Aperture Mode, για να έχουμε το επιθυμητό bokeh στις φωτογραφίες μας. Η εφαρμογή μιμείται διάσημους φακούς της εταιρίας.

Βέβαια, η εφαρμογή Leica Lux έχει συνδρομή €6.99 το μήνα ή €69.99 τον χρόνο και ξεκλειδώνει όλη την λειτουργικότητά της. Στην δωρεάν έκδοση, έχουμε μόνο έναν φακό και πέντε Leica Looks. Ακόμα και στην δωρεάν έκδοση όμως, προσφέρει μια λειτουργικότητα που λείπει από τα κινητά της Apple.

Leica Lux

Η λειτουργικότητα και το στήσιμο της εφαρμογής είναι πολύ καλά, όμως η επί πληρωμή έκδοση, κάνει τη διαφορά. Με χειροκίνητη λειτουργία κα την εξομοίωση όλων των φακών και χρωματικών προφίλ, μπορείτε να δώσετε άλλο τόνο στις φωτογραφίες σας.

COSMOTE Internet Backup: Η λύση αν πέσει η σταθερή!

Αρκετές από τις λειτουργίες όμως ή τουλάχιστον παρόμοιες, μπορείτε να τις βρείτε και στην εφαρμογή Halide Mark II, που έχει οικονομικότερη συνδρομή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.