Η υπηρεσία Cosmote Internet Backup σου δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσεις να σερφάρεις στο internet σε περίπτωση που παρουσιαστεί βλάβη στη σταθερή ή για οποιονδήποτε λόγο αυτή είναι κάτω. Το κόστος της υπηρεσία είναι 5 ευρώ το μήνα.

H υπηρεσία παρέχει δεδομένα μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας, για να συνεχίζεις να σερφάρεις στο Internet και να μιλάς στο σταθερό σου ακόμη και αν διακοπεί η σύνδεσή σου μέσω του δικτύου σταθερής. Συγκεκριμένα παρέχει:

100GB διαθέσιμο όγκο το μήνα.

Η υπηρεσία υποστηρίζεται από το τελευταίας τεχνολογίας router, που παρέχεται δωρεάν στα προγράμματα Double Play 24, Double Play 50 & Double Play Fiberspeed 100/200.

Πως λειτουργεί;
Για την ενεργοποίηση του COSMOTE Internet Backup, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείς την ειδική κάρτα SIM καθώς και το USB stick*, το οποίο απλά συνδέεις στην USB θύρα του συμβατού router που σου παρέχουμε. Έτσι, η υπηρεσία ενεργοποιείται αυτόματα.

Αλλαγή παρόχου ρεύματος μέσω gov χωρίς δικαιολογητικά – Η διαδικασία

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θα έπρεπε να ντρέπονται, στη Γερμανία η Vodafone που έχω και άλλες εταιρείες σου δίνουν δωρεάν data στο κινητό μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη,αισχρός θέλουν και 5 ευρώ το μήνα για το δικό τους φταίξιμο που δεν δουλεύει το δίκτυο τους ξεφτίλα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.