Τα πρώτα CAD renders είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε πριν από λίγες ώρες του επερχόμενου Samsung Galaxy S11 smartphone. Με αυτά πήραμε μια πρώτη ιδέα από το design του επόμενου flagship smartphone της εταιρείας. Μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές που θα διαπιστώσεις είναι αυτές της κάμερας και αφορούν εκτός από το hardware και το design της. Η κάμερα δεν βρίσκεται πλέον στη μέση. Το νέο camera setup είναι στοιχισμένο στη δεξιά πλευρά και τοποθετημένο κάθετα. Και με αυτό, η Samsung αποχωρίζεται οριστικά ένα design χαρακτηριστικό της σειράς, εδώ και πολλά χρόνια.

Όλα αυτά τα χρόνια, η Samsung δεν άλλαξε τη θέση της κάμερας, παρά το γεγονός ότι κάθε κατασκευαστής πειραματίζονταν με πλήθος ιδεών. Οι Κινεζικοί κατασκευαστές έχουν πλέον ασκήσει σημαντική επιρροή στην αγορά και οι μεγάλοι αριθμοί συσκευών που έχουν διαθέσει, σπρώχνουν και τους άλλους να πειραματιστούν με διάφορες αλλαγές.

Η Samsung είχε κάνει την αλλαγή αυτή σε ορισμένες πιο οικονομικά προσιτές συσκευές. Η Κίνα, ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική σε αυτό το κομμάτι της αγοράς και η Samsung ήθελε να δοκιμάσει τα πάντα για να επιστρέψει και στη μεσαία κατηγορία, όπως και το έκανε. Tέλος, με το Galaxy Note 10, πήραμε μια πρώτη γεύση προς τα που κατευθύνεται η Samsung όσον αφορά το design. Πολλοί χρήστες εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για το νέο design της κάμερας, αλλά οι δυνατές πωλήσεις του έδειξαν στην εταιρεία ότι ο κόσμος μπορούσε να ξεπεράσει την αρχική δυσαρέσκειά του, εξαιτίας των κορυφαίων δυνατοτήτων του smartphone.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τα renders του Galaxy S11. Σε άλλους αρέσει το νέο design της κάμερας, σε άλλους δεν αρέσει και άλλοι θα το ξεπεράσουν γρήγορα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πρωτα απο ολα να πω ενα μπραβο για το site σας,διαβαζω καθε μερα τα ποστ σας.καλη δυναμη και συνεχεια.

    Κορυφη η samsung τι να λεμε.εχω το note 10+.απο το s7 edge note 8 note 9 που ειχα δεν την αλλαζω σαν μαρκα.απλα κορυφη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.