Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Matrixlife.gr, το Samsung galaxy S11 θα έχει τρία βασικά χαρακτηριστικά, τα οποία θα του επιτρέψουν να κυριαρχήσει στην αγορά των smartphone συσκευών. Να σημειώσουμε όμως, ότι τις συγκεκριμένες πληροφορίες μπορούμε να τις επιβεβαιώσουμε και εμείς πλήρως σαν techmaniacs.gr ως προς την εγκυρότητά τους, όπως και την ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής. Πιο συγκεκριμένα αυτά επιγραμματικά θα είναι:

  • κορυφαία οθόνη
  • κορυφαία κάμερα με 10X lossless zoom
  • και 100X υβριδικό zoom

Η σειρά των Galaxy S11 συσκευών θα αποτελείται από τρία μοντέλα, τα S11e, S11 και S11 Plus. Τόσο τα S11 όσο και τα S11+ θα περιλαμβάνουν οθόνη που θα τρέχει στα 120Hz, ενώ ειδικά για το S11+ μαθαίνουμε ότι θα έχει οθόνη 6.9 ιντσών AMOLED και 120Hz refresh rate. Στο εσωτερικό τους θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τον Exynos 990.

Όσον αφορά την κάμερα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αποτελέσουν πραγματικά εργαλεία στα χέρια του καθενός. Τα Galaxy S11 και S11+ θα έχουν τετραπλή κάμερα, με μια κύρια των 108MP, ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα ταυτόχρονης προεπισκόπησης από τους υπόλοιπους φακούς ακόμη και κατά την διάρκεια εγγραφής. Για παράδειγμα, αν κάνεις λήψη με τον κύριο φακό, θα έχεις preview για το πως φαίνεται το πλάνο από τον τηλεφακό ή τον ultrawide φακό και θα μπορείτε να εναλλάσσεστε σε αυτούς κατά βούληση. Όσον αφορά τον τηλεφακό μαθαίνουμε ότι θα είναι εξοπλισμένος με αισθητήρα των 48MP και θα διαθέτει και 10x lossless zoom. Τέλος, το υβριδικό zoom θα είναι 100X. Μην αμελήσουμε να αναφέρουμε ότι στα Galaxy S11 θα έχουμε τη δυνατότητα εγγραφής 8k στα 30fps.

Ανακοινώνεται στις 11 Φεβρουαρίου και κυκλοφορεί τον Μάρτιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.