Το internet υπάρχει εδώ και περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες και η πληροφορία που βρίσκεις online είναι απίστευτη, όπως και φωτογραφίες. Και μάλιστα πλήθος αυτών. Φαντάσου όμως να μπορούσες να βρεις κάθε μια φωτογραφία που έχει το internet για εσένα.

internet

Αυτό ακριβώς υπόσχεται το PimEyes, το οποίο χαρακτηρίζεται όπως αναφέρει το unilad ως το πιο ενοχλητικό website του internet. Αυτό που ουσιαστικά υπόσχεται είναι να του δώσεις μια φωτογραφία δική σου και να αναζητήσει το internet με τη βοήθεια μάλιστα της AI και να αναγνωρίζει οποιεσδήποτε φωτογραφίες δικές σου βρίσκονται στο internet.

Ο ήλιος έχει αλλάξει – Δες φωτογραφίες – Tι συμβαίνει!

Πάντως αν κάποιος το πληρώσει υπόσχεται ακόμη πιο ενδελεχή έρευνα, όπως και να σου παρέχει links σε κάθε μέρος που εμφανίστηκαν οι φωτογραφίες σου. Μπορείς παράλληλα να αφαιρέσεις τις φωτογραφίες σου από τις μηχανές αναζήτησης, αλλά για αυτήν την υπηρεσία θα χρειαστείς την ταυτότητά σου για να πιστοποιήσει η ιστοσελίδα ότι είσαι εσύ ο ίδιος αυτός που το ζητά. Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.