Καθώς η τεχνολογία βελτιώνεται, οι μεγάλες εταιρείες αναζητούν νέους τρόπους για την προβολή διαφημίσεων. Για τη μητρική εταιρεία Meta του Facebook, το μέλλον είναι οι διαφημίσεις στην επαυξημένη πραγματικότητα. Ο Ίλον Μασκ στοχεύει να βάλει διαφημίσεις στο διάστημα. Ωστόσο, η Intel έχει τη δική της ιδέα: διαφημίσεις με drone στον νυχτερινό ουρανό.

Σύμφωνα με το Techcolite, οι διαφημίσεις με drone είναι το επίκεντρο μιας νέας πατέντας από την εταιρεία υλικού υπολογιστών. Με την τεχνολογία drone της ίδιας να είναι ήδη ικανή να εμφανίζει εικόνες στον νυχτερινό ουρανό, η εταιρεία ελπίζει να χρησιμοποιήσει τους στόλους drone της για να διαφημίσει προϊόντα.

Επί του παρόντος, ένας στόλος drones μπορεί να κωδικοποιήσει τις μεμονωμένες κινήσεις του για να δημιουργήσει εικόνες ή εικονικές επιδείξεις πυροτεχνημάτων. Όμως, η σωστή ρύθμιση της διαδικασίας μπορεί να είναι εξαιρετικά μακροχρόνια. Επιπλέον, τα drones μπορούν να εκτελέσουν μόνο την προγραμματισμένη τους κατεύθυνση.

Ωστόσο, το νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Intel θα κάνει τις διαφημίσεις με drone στον ουρανό πιο βιώσιμες. Με τη νέα της τεχνολογία, η Intel ελπίζει να κάνει τα drones της να αλλάζουν συνεχώς την κατεύθυνση τους ακόμα και σε μεγάλα πλήθη. Αυτό θα σημαίνει ότι θα είναι δυνατή η προβολή κάθε είδους διαφήμισης.

Επιπλέον, τα drones της Intel θα μπορούν να ακολουθούν το κοινό και να παραμείνουν στη σωστή διάταξη για να προβάλλουν διαρκώς τη διαφήμιση. Εάν δεν υπάρχουν κοντινοί άνθρωποι για να δουν μια διαφήμιση, ο στόλος των drones μπορεί να κινηθεί προς το κοινό χωρίς να διασπάσει την εικόνα του και να δημιουργήσει πρόβλημα στην προωθητική ενέργεια.

Τέλος, η Intel οραματίζεται κάτι περισσότερο από στατικές εικόνες διαφημιστικών πινακίδων. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δείχνει ότι οι μελλοντικές εκδόσεις της τεχνολογίας θα μπορούν να εμφανίζουν τα πάντα, από απλό κείμενο έως πλήρη βίντεο, καθώς και να εκπέμπουν ήχο. Τα drone της Intel θα μπορούν να δημιουργούν πλήρεις διαφημίσεις στον ουρανό, με ήχο και κινούμενη εικόνα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.