Οι συσκευές που τρέχουν το λειτουργικό της Huawei είναι πάρα πολλές και η εταιρεία έχει πλέον ξεκινήσει τη διάθεση συσκευών που το τρέχουν out of the box και εκτός Κίνας. Η επόμενη έκδοση του HarmonyOS θα είναι η 4.0 και θα κάνει ντεμπούτο στις 4 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, η Huawei θα πραγματοποιήσει την Huawei Developers Conference 2023 στις 4 Αυγούστου και φαίνεται ότι το HarmonyOS 4.0 θα αποτελέσει το βασικό θέμα ή ένα από τα σημαντικότερα θέματα της εκδήλωσης.

Αν αυτή η πληροφορία επιβεβαιωθεί, τότε σημαίνει ότι η Huawei έχει έτοιμη την επόμενη έκδοση του λειτουργικού της συστήματος και πιθανότητα τα Mate 60 series θα κυκλοφορήσουν με το νεότερο HarmonyOS προεγκατεστημένο. Αυτά τα flagships αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο το τέταρτο τρίμηνο του έτους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.