Η HUAWEI ετοιμάζει άλλη μια ανακοίνωση, σε εκδήλωση που διοργανώνει για τις 12 Νοεμβρίου. Η εκδήλωση θα γίνει στο Dubai και από ήδη κυκλοφορεί τα πρώτα teasers στα Social Media. Η ανακοίνωση έχει την λεζάντα “Creation of Beaty” και πιθανότατα αναφέρεται στο MatePad Pro 13.2 ή το MatePad Pro 11 2024.

Στο teaser βλέπουμε κάποια ασυνήθιστα αξεσουάρ στο πάνω δεξί μέρος, και ανυπομονούμε να δούμε τι ακριβώς μπορεί να είναι. Ίσως κάποια ακουστικά ή κάποιο άλλο gadget που θα συντροφεύει τα tablet της εταιρίας.

Το MatePad Pro 13.2 ανακοινώθηκε στην Κίνα τον Σεπτέπβριο με τον Kirin 9000s και μπαταρία 10.000mAh. Τον Νοέμβριο είδαμε το Matepad 11, με τον ίδιο επεξεργαστή.

Τώρα, και με δεδομένω πως η ανακοίνωση είναι εκτός Κίνας, πιθανότατα θα δούμε την διάθεσή τους στην παγκόσμια αγορά. Το βασικό ερώτημα είναι το με ποιο chipset θα έρθουν οι συσκευές εκτός Κίνας, αφού είδαμε πως η HUAWEI δεν μπορεί ήδη να καλύψει την ζήτηση σε Kirin 9000s για την αγορά της Κίνας.

Όπως και να έχει, η εταιρία είχε πάντα πολύ δυνατά και ενδιαφέροντα tablets που ακόμα και χωρίς Google Services, λειτουργούν σαν tablet και προσφέρουν μεγάλη λειτουργικότητα, αρκεί βέβαια να έρθουν στην σωστή τιμή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.