Μεγάλο μυστήριο καλύπτει τους Kirin 9000 και το πόσους τελικά έχει στην κατοχή της η κινέζικη εταιρεία. Ίσως δεν μάθουμε ποτέ τα πραγματικά στοιχεία, αλλά νεότερη αναφορά λέει ότι η κατασκευάστρια έχει κρατήσει απόθεμα για τα Huawei P50 και Mate 50.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η εταιρεία έχει αρκετούς Kirin 9000 για να κυκλοφορήσει ορισμένα μελλοντικά smartphones συμπεριλαμβανομένων των P50 και Mate 50. Δεν έχουμε ιδέα ποια μοντέλα θα έχουν τον επεξεργαστή, αλλά οι αναφορές λένε ότι στα P50 θα χρησιμοποιηθεί και ο Kirin 9000e.

Πέρα από τον επεξεργαστή περιμένουμε τα Huawei P50 και Mate 50 να έχουν οθόνες με υψηλό ρυθμό ανανέωσης, γρήγορη φόρτιση, και προφανώς πολύ καλά συστήματα καμερών. Αν βέβαια διαθέτουν τους Kirin 9000 και 9000e σημαίνει ότι τουλάχιστον τα Mate 50 θα έχουν παλιά SoCs, αλλά θα δούμε όταν έρθει η στιγμή της κυκλοφορίας τους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.