Η Honor εργάζεται πάνω στο foldable smartphone Magic V Flip, το οποίο λέγεται ότι έχει τη μεγαλύτερη μπαταρία μεταξύ των clamshell που κυκλοφορούν εκεί έξω.

Σύμφωνα με τον Digital Chat Station, αυτό το τηλέφωνο θα έχει επίσης μια τεράστια εξωτερική οθόνη, η οποία θα είναι από τις μεγαλύτερες που έχουμε δει σε τέτοιου στιλ smartphone.

Ο leaker δημοσίευσε επίσης μία εικόνα που πιθανώς δείχνει τη θήκη του επάνω μέρους του Honor Magic V Flip και φαίνεται να συμφωνεί με όσα έχουν διαρρεύσει έως τώρα.

Honor Magic V Flip Leaks

Επιπλέον, ο leaker αναφέρει ότι ολόκληρο το εξωτερικό πάνω τμήμα θα είναι οθόνη με μικροσκοπικά bezels. Ενώ σύμφωνα με άλλη εικόνα θα υπάρχει σε αυτήν την οθόνη το μεγαλύτερο “punch hole” που έχουμε δει.

Σε αυτό το σημείο θα υπάρχει το module του Honor Magic V Flip με διπλό ή τριπλό σύστημα καμερών και το LED flash. Στην εσωτερική οθόνη θα υπάρχει παραδοσιακό punch hole για τη selfie.

Honor Magic V Flip Leaks

Η κινέζικη εταιρεία ετοιμάζεται να λανσάρει τη σειρά Honor 200. Οπότε, μπορεί μαζί τους να λανσάρει το foldable. Αν αυτό ισχύει, θα ξεκινήσει σύντομα τα teaser Magic V Flip, καθώς το launch event αναμένεται τον Ιούνιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.