Όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα Androidpolice, ορισμένοι χρήστες του Google Messages αρχίζουν να λαμβάνουν ένα μήνυμα που τους αναφέρει συγκεκριμένα:

Help your app sort better with message donations to Google.

Σύμφωνα με την πρόσκληση, αν αποφασίσεις να δωρίσεις τα μηνύματά σου στην Google, η ταυτότητα των χρηστών θα παραμείνει κρυμμένη, ενώ θα μπορείς να αφαιρέσεις οποιοδήποτε περιεχόμενο θέλεις.

Το εν λόγω μήνυμα εντός του Google Messages app έρχεται μετά την global διάθεση της δυνατότητας οργάνωσης των συζητήσεων σε κατηγορίες. Η ιδέα της Google, είναι ότι έτσι, τα μηνύματα θα είναι πιο σωστά κατηγοριοποιημένα και πιο εύκολη η εύρεση για το χρήστη.

Το όλο εγχείρημα γίνεται με την βοήθεια της AI. Αλλά η AI της Google πρέπει να εκπαιδευτεί για να γίνει καλύτερη και για αυτό ζητάει τα δεδομένα των χρηστών. Εν ολίγοις σου ζητά τα μηνύματα για να εκπαιδεύσει την AI και να κάνει πιο εύκολη την κατηγοριοποίηση μηνυμάτων για εσένα ως αντάλλαγμα.

Αν κάποια από τα μηνύματα που θέλετε να δωρίσετε περιέχουν ευαίσθητες πληροφορίες ή αν θέλετε να λογοκρίνετε ορισμένα μέρη των μηνυμάτων, θα μπορείτε να τα τροποποιήσετε πριν τα στείλετε στην Google.

Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο design του Microsoft Store (web) – link εντός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.