Η Microsoft θέλει να κάνει πιο εύκολη τη διαδικασία εύρεσης Windows εφαρμογών στην web έκδοση του Microsoft Store. Η εταιρεία διέθεσε ένα ριζικά ανανεωμένο design για το portal των Windows apps στη web έκδοση και περιλαμβάνει σημαντικές βελτιώσεις.

design του Microsoft Store

Αρχικά, υπάρχει μια μπάρα αναζήτησης στην αριστερή πλευρά της οθόνης. Κάτω από την μπάρα αναζήτησης υπάρχουν πλήθος κατηγοριών για εφαρμογές ώστε να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις αναζήτηση για τα διαφορετικά sections. Είναι πολύ πιο οργανωμένα σε σχέση με το Microsoft Store app των Windows 11, όπως σχολιάζει το XDA Developers, επομένως δεν θα μας κάνει εντύπωση αν καταφθάσει και στα Windows.

Στο κέντρο, ο χρήστης θα συναντήσει την home page των εφαρμογών, με slideshow για τις σημαντικές εφαρμογές, ενώ και η κάθε σελίδα μιας εφαρμογής είναι περισσότερο οργανωμένη πλέον. Τέλος, μια άλλη μεγάλη αλλαγή, είναι ότι το web portal του Microsoft Store μπορεί πλέον να εγκαταστήσει Store apps, ένα feature που η Microsoft είχε ανακοινώσει μαζί με τα Windows 11 τον περασμένο Ιούνιο.

Πριν, αν κάποιος χρήστης πατούσε πάνω στο σχετικό πλήκτρο για να κατεβάσει μια εφαρμογή, τον πήγαινε στο Microsoft Store app των Windows. Πλέον η εγκατάσταση θα γίνεται απευθείας με μόνο ένα μικρό pop up να ανοίγει που θα σε καλεί να επιβεβαιώσεις την εγκατάσταση. Το νέο Store είναι διαθέσιμο εδώ αν και σε φάση preview ακόμη.

Απειλές από τη Meta για μπλοκάρισμα του Facebook αν δεν ενεργοποιήσεις το Protect

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.