Στις αρχές του μήνα κυκλοφόρησε μια αναφορά που περιγράφει λεπτομερώς μια μάλλον περίεργη συμπεριφορά κατά τη φόρτιση των Google Pixel 6. Επίσης έγινε γνωστό ότι τουλάχιστον το Pixel 6 Pro φορτίζει στα 23W αντί για τα 30W που “υπόσχεται” η τεχνολογική εταιρεία.

Η Google δεν αναφέρει πουθενά την ταχύτητα φόρτισης των smartphones, απλά λέει ότι οι χρόνοι που παρουσιάζει επιτυγχάνονται με τον 30W φορτιστή. Η εταιρεία προσπαθεί να βάλει σε μία σειρά τα πράγματα και σε πρόσφατη αναφορά της επιβεβαιώνει επίσημα τις πραγματικές ταχύτητες φόρτισης των δύο τηλεφώνων.

Η μέγιστη ισχύς που αντλούν τα Google Pixel 6 και Pixel 6 Pro από τον ενσύρματο φορτιστή είναι 21W και 23W, αντίστοιχα. Όταν κοντεύουν να φορτίσουν, η ισχύς φόρτισης μειώνεται σταδιακά, προκειμένου να βελτιωθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Τουλάχιστον αυτά λέει η Google.

Επιπλέον, η εταιρεία λέει ότι οι δύο συσκευές μπορούν να φτάσουν το 50% με 30 λεπτά φόρτισης με τον επίσημο 30W φορτιστή που πωλείται ξεχωριστά από τα τηλέφωνα. Επίσης η φόρτιση στο 80% γίνεται σε περίπου μία ώρα, ενώ δεν αναφέρει πουθενά σε πόση ώρα οι μπαταρίες τους πάνε από το 0% στο 100%.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.