Η Google συνήθως κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις στα Pixel smartphones στην αρχή κάθε μήνα. Η ενημέρωση του Νοεμβρίου κυκλοφόρησε πριν μερικές εβδομάδες είχε μικρές αλλαγές. Ωστόσο, η εταιρεία κυκλοφόρησε από το πουθενά μία ακόμα ενημέρωση – στα μέσα του μήνα – για τα Google Pixel 6 και Pixel 6 Pro.

H ενημέρωση έχει αριθμό έκδοσης SD1A.210817.037 για τα global Pixel και είναι ήδη διαθέσιμη. Ενώ η Google δεν έχει ακόμη δημοσιεύσει το changelog, η Verizon ισχυρίζεται ότι η ενημέρωση “βελτιώνει την απόδοση” του under-display fingerprint scanner.

Η αναξιοπιστία του αισθητήρα είναι ένα ζήτημα που έχουν επισημάνει αρκετοί χρήστες και ορισμένοι κάτοχοι των Google Pixel 6 αναφέρουν ότι η ενημέρωση βελτιώνει όντως την ταχύτητα και την αξιοπιστία του αισθητήρα. Ωστόσο, άλλοι παρατηρούν μικρή αλλαγή που δεν λύνει το πρόβλημα.

Οι ενημερώσεις στα μέσα του μήνα είναι αρκετά σπάνιες για την Google, αλλά προφανώς θεώρησε ότι έπρεπε να κάνει κάτι για τον αισθητήρα, γιατί το θέμα ανησυχούσε πολύ τους χρήστες και ας ισχυρίζονταν η ίδια ότι πρόκειται για “χαρακτηριστικό”.

Το under-display scanner των Google Pixel 6 αντιμετωπίζει και ένα ακόμα πρόβλημα. Αν το τηλέφωνο μείνει από μπαταρία απενεργοποιείται μόνιμα. Δεν ξέρουμε ακόμη αν η ενημέρωση διορθώνει και αυτό το πρόβλημα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.