Η Google ανήκε στο πρώτο κύμα εταιρειών που προσέφερε νυχτερινή λειτουργία για φωτογραφίες, με τη λεγόμενη λειτουργία Night Sight που παρουσίασε το 2018. Τώρα, φαίνεται ότι ο κολοσσός της αναζήτησης θα προσθέσει μία αντίστοιχη λειτουργία για τα βίντεο στα Google Pixel 8, ή τουλάχιστον στο Pro μοντέλο.

Το 9to5Google αναφέρει ότι το Pixel 8 Pro θα αποκτήσει τη λειτουργία Night Sight Video για βίντεο υψηλότερης ποιότητας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Αυτό θα ήταν μια ευπρόσδεκτη προσθήκη, καθώς η μόνη λύση που έχουν οι χρήστες των Pixel για πιο φωτεινό βίντεο σε χαμηλό φωτισμό, αυτή τη στιγμή, είναι να μεταβούν σε χαμηλότερο ρυθμό καρέ. Αλλά ένας χαμηλότερος ρυθμός καρέ μπορεί να βοηθήσει μόνο μέχρι ένα σημείο.

Google Pixel 8 Pro

Ωστόσο, η Google δεν θα είναι η πρώτη μάρκα που θα προσφέρει νυχτερινή λειτουργία για βίντεο. Έχουμε δει στο παρελθόν τέτοιες λειτουργίες σε τηλέφωνα από εταιρείες όπως η OPPO και η Xiaomi. Στην περίπτωση της OPPO, η εταιρεία προσφέρει εδώ και καιρό μια λειτουργία νυχτερινού βίντεο 4K στα premium τηλέφωνά της, χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένο chip απεικόνισης για μείωση του θορύβου και HDR. Υποθέτουμε λοιπόν ότι η Google θα στηριχτεί στο chipset Tensor G3 για να προσφέρει παρόμοιες βελτιώσεις στο Pixel 8 Pro.

Επιπλέον, έχουμε νεότερα για την κατάργηση της φυσικής SIM. Κυκλοφόρησαν φήμες, τον περασμένο μήνα, ότι τα Pixel 8 δεν θα έχουν υποδοχή για φυσική SIM, αφού αποδείχθηκε ότι το χαρακτηριστικό έλειπε σε renders που διέρρευσαν. Ωστόσο, το 9to5Google αναφέρει ότι τα Pixel 8 θα διατηρήσουν την υποδοχή. Ίσως αυτό αλλάξει με τα Pixel 9 series.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.