Η Google ενδεχομένως σκέφτεται να αυξήσει τη διάρκεια ζωής των συσκευών Pixel, ξεκινώντας από τη σειρά Pixel 8. Το 9to5Google αναφέρει ότι τα νέα τηλέφωνα του κολοσσού της αναζήτησης θα λάβουν περισσότερες ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος από τις ναυαρχίδες της Samsung.

Η Samsung προσφέρει επί του παρόντος τέσσερις ενημερώσεις Android για τα περισσότερα premium τηλέφωνα και tablet της. Ορισμένα φθηνότερα κινητά τηλέφωνα της σειράς Galaxy A και F επωφελούνται επίσης από την κορυφαία πολιτική της εταιρείας. Ακόμα και η Xiaomi ανακοίνωσε πρόσφατα τη δέσμευση της να παρέχει στο Redmi K60 Extreme Edition τέσσερις ενημερώσεις Android.

Εντωμεταξύ, η Google έχει μείνει λίγο πίσω προσφέροντας μόλις τρεις ενημερώσεις Android και πέντε χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας, στα Pixel 6 και 7. Αυτό μπορεί να αλλάξει. Σύμφωνα με την αναφορά, με τα Pixel 8 η Google θα διορθώσει αυτό το “λάθος” της, μήπως και καταφέρει να ανταποκριθεί στον αυξανόμενο ανταγωνισμό. Μάλιστα θα προσφέρει αντίστοιχη υποστήριξη με αυτήν της Apple στα iPhones.

Το iPhone XS του 2018 κυκλοφόρησε με το iOS 12 και τώρα θα λάβει iOS 17, δηλαδή την πέμπτη βασική έκδοση του λειτουργικού της Apple. Εάν η είδηση ισχύει, τότε τα Pixel 8 θα μπορούσαν να προσελκύσουν περισσότερους καταναλωτές, καθώς η τάση της αγοράς δείχνει ότι οι χρήστες κρατούν τουλάχιστον δύο χρόνια τις συσκευές τους και ενδιαφέρονται για μακροχρόνια υποστήριξη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.