Η Google αναμένεται να ανακοινώσει τα Pixel 8 και Pixel 8 Pro στις αρχές Οκτωβρίου, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε μόνο λίγο περισσότερο από ένα μήνα να περιμένουμε. Έχουν ήδη υπάρξει πολυάριθμες διαρροές που αποκαλύπτουν στοιχεία και για τα δύο τηλέφωνα, με την τελευταία να υπονοεί ένα νέο UI για την εφαρμογή της κάμερας.

Υπάρχει όμως μια κάπως σημαντική αλλαγή που μπορεί να μας επιφυλάσσει η Google, η οποία θα μπορούσε να αναστατώσει μερίδα καταναλωτών. Ο ειδικός σε θέματα Android Mishaal Rahman εντόπισε μια βασική λεπτομέρεια σε κάποια από τα πρόσφατα renders των Pixel 8 και Pixel 8 Pro, την οποία φαινομενικά δεν εντόπισε κανείς άλλος. Φαίνεται ότι κανένα από τα δύο μοντέλα δεν διαθέτει υποδοχή για κάρτα SIM.

Μπορεί να σκέφτεστε ότι πρόκειται για ένα απλό λάθος και ότι ο OnLeaks που μοιράστηκε τα renders απλά ξέχασε να συμπεριλάβει την υποδοχή για την κάρτα SIM. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να συμβαίνει αυτό, αλλά, όπως επισημαίνει ο Rahman, τα renders του OnLeaks για τα παλαιότερα Pixel είχαν πάντα υποδοχή κάρτας SIM και ήταν πάντα πολύ ακριβή. Οπότε, μάλλον δεν πρόκειται για λάθος.

Ο Mishaal Rahman επικοινώνησε με τον Steve H. McFly (γνωστός και ως OnLeaks) επειδή, σε αντίθεση με τα renders των Pixel 8, η ιστοσελίδα με την οποία συνεργάζεται, η SmartPrix, είχε δηλώσει ότι και τα δύο τηλέφωνα διαθέτουν υποδοχή για κάρτα SIM. Ο OnLeaks είπε στον Rahman ότι οτιδήποτε ισχυρίζονται οι συνεργάτες του και δεν ανακοινώνεται από τον ίδιο στο tweet του, δεν είναι πληροφορίες που προέρχονται από τον ίδιο.

Φυσικά, τα renders δεν είναι μια εγγυημένα αληθινή παρουσίαση του πώς θα μοιάζει πραγματικά μια συσκευή. Επιπλέον, μια διαφανής θήκη σιλικόνης για το Google Pixel 8 που διέρρευσε πριν από λίγο καιρό έδειξε ότι υπάρχει μια υποδοχή για κάρτα SIM. Βέβαια, οι εταιρείες εργάζονται στην υιοθέτηση της eSIM και την κατάργηση των φυσικών SIM. Οπότε, θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες που ίσως επιβεβαιώσουν ή διαψεύσουν την πλήρη μετάβαση των Pixel στις eSIM.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.