Η πρόσφατη κυκλοφορία του One UI 6.1 για τα premium smartphones και tablets της Samsung, συμπεριλαμβανομένης της σειράς Galaxy S23, έδωσε την ευκαιρεία σε μεγάλη μερίδα χρηστών να αποκτήσουν πρόσβαση σε συναρπαστικές νέες λειτουργίες. Ωστόσο, παράλληλα με τις βελτιώσεις ήρθε και ένα κύμα προβλημάτων που άφησαν τους χρήστες απογοητευμένους.

Αυξάνονται οι αναφορές σχετικά με χαμηλότερες ταχύτητες φόρτισης, αυξημένες θερμοκρασίες της συσκευής, αδύναμο ή καθόλου σήμα, αποτυχίες στην αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων, και προβλήματα απόκρισης της οθόνης αφής. Οι χρήστες έχουν παραπονεθεί ότι η οθόνη των Galaxy S23 απαιτεί πολλαπλά πατήματα πριν καταγράψει την “είσοδο”, οδηγώντας σε σημαντικές ανησυχίες σχετικά με τη λειτουργικότητα των συσκευών.

Η Samsung αναγνώρισε το πρόβλημα με την οθόνη αφής στα Galaxy S23, αποδίδοντάς το στη λειτουργία Discover της εφαρμογής Google. Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια διαβεβαίωσε τους χρήστες ότι ο κολοσσός της αναζήτησης εργάζεται ενεργά για την εξεύρεση λύσης. Εντωμεταξύ, η Samsung έχει προσφέρει μια προσωρινή λύση.

Για την αντιμετώπιση του προβλήματος, οι χρήστες καλούνται να ενημερώσουν την εφαρμογή Google στην τελευταία έκδοση, να διαγράψουν τα δεδομένα της και να επανεκκινήσουν τις συσκευές τους. Η λύση της Samsung στοχεύει στην αποκατάσταση της σωστής λειτουργικότητας της οθόνης αφής μέχρι να εφαρμοστεί μια μόνιμη λύση.

Οι χρήστες των Galaxy S23 μπορούν να ακολουθήσουν τις οδηγίες της Samsung, αποκτώντας πρόσβαση στο Play Store για να ενημερώσουν την εφαρμογή Google και μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις της συσκευής για να διαγράψουν τα δεδομένα της εφαρμογής. Αν και η απάντηση της Samsung προσφέρει κάποια ανακούφιση, οι χρήστες περιμένουν με ανυπομονησία μια ολοκληρωμένη λύση από τη Google για την επίλυση του υποκείμενου προβλήματος που ταλαιπωρεί τις συσκευές τους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.