Ένα από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά των Google Pixel 7 είναι η λειτουργία Unblur στην εφαρμογή Photos και φαίνεται ότι ο κολοσσός της αναζήτησης θα πάει το θέμα ένα βήμα παρακάτω με τα Pixel 8, σύμφωνα με στοιχεία που βρέθηκαν στην νεότερη έκδοση του app που έχει ανέβει στο Play Store.

Στην εφαρμογή Photos βρέθηκε ένα Unblur χαρακτηριστικό για βίντεο. Η λειτουργία ονομάζεται Video Unblur και παρόλο που στο app υπάρχει το σχετικό κουμπί και τα απαραίτητα στοιχεία φαίνεται να μην λειτουργεί ακόμη.

Όπως και το Unblur των φωτογραφιών, έτσι και το Video Unblur θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στα Pixel – ξεκινώντας από τα Google Pixel 8 και με σταδιακή διάθεση σε προηγούμενης γενιάς Pixel smartphones με κατάλληλη ισχύ – τουλάχιστον στην αρχή.

Επιπλέον, στο app βρέθηκαν κάποια εφέ ειδικά σχεδιασμένα για βίντεο. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν τα After School, B&W, Chromatic, Forward, Glassy, Golden, Moire, Multiply, Polaroid, Rainbow Rays, Reflect, RGB Pulse, Super 8, VHS. Αναφορικά, το B&W θα μετατρέπει το βίντεο σε ασπρόμαυρο και το VHS θα το κάνει να έχει ποιότητα και αίσθηση ταινίας από βιντεοκασέτα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.