Τα πρώτα renders του Google Pixel 8 Pro είναι γεγονός και αποδεικνύεται με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι η Google φαίνεται να λέει αντίο στην curved οθόνη. Επιπροσθέτως, η οθόνη φαίνεται να έχει πολύ πιο λεπτά bezels, αν και μένει να φανεί στο τελικό προϊόν κατά πόσο αυτό θα επαληθευτεί.

pixel 8 pro

Εκείνο ωστόσο που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η προσθήκη ενός νέου αισθητήρα στο camera bar της οπίσθιας πλευράς. Ειδικότερα, το τηλέφωνο έχει το ίδιο τριπλό σύστημα διάταξης, όπως συμβαίνει με το Pixel 6 Pro και το Pixel 7 Pro, αν και αυτή τη φορά όλοι οι τρεις αισθητήρες βρίσκονται στην ίδια οπή του camera bar. Ωστόσο, στη δεξιά πλευρά υπάρχει και ένας τέταρτος αισθητήρας.

Επιτέλους! Τέλος στα άχρηστα speed booster apps του Android

Δεν γνωρίζουμε προς το παρόν τη λειτουργία του εν λόγω αισθητήρα. Μπορεί να βοηθάει το σύστημα autofocus, ή macro /depth αισθητήρας όπως συμβαίνει σε άλλα τηλέφωνα. Μπορεί βέβαια να είναι και LiDAR αισθητήρας.

pixel 8 pro

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.