Αν και το DALL-E 2 AI έχει περάσει απαρατήρητο από πολλούς, το Imagen της Google – που ακολουθεί την ίδια λογική, φαίνεται να τραβάει περισσότερο τα βλέμματα. Ας δούμε όμως πώς πάει το πράγμα.

Το DALL-E 2 είναι η εξέλιξη του DALL-E. Πρόκειται για ένα AI το οποίο δημιουργεί εικόνες βάσει κειμένου ή σκίτσου. Στην ουσία, μπορείς να κάνεις το σκίτσο ενός αντικειμένου και το AI να το μετατρέψει σε εικόνα.

Google Imagen DALL-E 2 AI Copy

Όσον αφορά το κομμάτι του κειμένου, μπορείς να γράψεις ένα κείμενο με το τι θες να δημιουργήσει το AI και αυτό σε λίγα δευτερόλεπτα φτιάχνει την εικόνα που του ζήτησες. Όπως ας πούμε μία πολυθρόνα σε σχήμα αβοκάντο.

Google Imagen DALL-E 2 AI Copy

Το Imagen της Google κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα, απλά έχει άλλο όνομα και είναι προϊόν ενός μεγάλου τεχνολογικού κολοσσού. Ο Jeff Dean , lead της Google AI, λέει ότι θα βοηθήσει στο ξεκλείδωμα την κοινή δημιουργικότητα ανθρώπου και υπολογιστή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.