Έχεις ένα παλιό PC ή laptop το οποίο σέρνεται με τα Windows. Έχεις δοκιμάσει SSD και αν και οι επιδόσεις του έχουν κάπως βελτιωθεί και πάλι ίσως το πρόβλημα μπορεί να συνεχίζεται. Τότε μάλλον θα πρέπει να κοιτάξεις προς μια άλλη λύση, αυτή του Cloudready της neveraware.

Πιο συγκεκριμένα, το CloudReady: Home Edition είναι εντελώς δωρεάν, δεν πληρώνεις τίποτα. Θέλεις απλά να φλασάκι από 8GB και άνω για να φτιάξεις το bootable usb με το οποίο θα περάσεις το νέο λειτουργικό στο PC σου. Η διαδικασία, είναι πανεύκολη, και μπορείς να βρεις σχετικές οδηγίες εδώ. Σου προτείνουμε να επιλέξεις τη μέθοδο του USB maker είναι σημαντικά πιο εύκολη και όλα τα κάνει μόνο του.

Τα πλεονεκτήματά του είναι οι σαφώς καλύτερες επιδόσεις του σε σχέση με τα Windows σε παλιά PCs αλλά και σε νεότερα, ωστόσο έχει και κάποια μειονεκτήματα. Την έλλειψη εφαρμογών. Φαντάσου το καλύτερα σαν Chrome OS χωρίς Play Store. Ωστόσο, αν το θέλεις για βασικά πράγματα σου λύνει τα χέρια. Βγάζω όλη τη δουλειά του techmaniacs.gr από αυτό. Έχεις τον Chrome και το πλήθος των apps του chrome web store για να δουλέψεις.

Μου αρέσει ότι είναι εύκολο στη χρήση, δεν απαιτεί γνώσεις όπως το Linux, βελτιώνει αισθητά το σερφάρισμα, αλλά όπως είπα είναι για τα βασικά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.