Τις τελευταίες εβδομάδες, οι εταιρείες ασχολούνται ιδιαίτερα με τη δημιουργική τεχνητή νοημοσύνη ή generative AI. Η Google βρήκε δύο νέους τρόπους για να φέρει την τεχνολογία στα χέρια όσων χρησιμοποιούν τα προϊόντα τους.

Πρώτον, ανακοινώνει το Magic Compose, μια νέα λειτουργία του Messages στο Android που επιτρέπει την ανταπόκριση σε μηνύματα κειμένου με αυτόματες προτεινόμενες απαντήσεις “με βάση το περιεχόμενο των μηνυμάτων της συνομιλίας”. Τα αυτόματα κείμενα που δημιουργεί η AI στο Android μπορούν να έχουν το στυλ της ομιλίας του χρήστη ή να γραφτούν και πάλι με διαφορετικά στυλ, όπως επαγγελματικό, απλοποιημένο, και άλλα.

Δεύτερον, η Google προσθέτει στο Android δυναμικά wallpaper που δημιουργεί η τεχνητή νοημοσύνη με τη χρήση εικόνων, emoji, και άλλων. Επιπλέον, η εταιρεία αναφέρθηκε σε κάτι που ονομάζει “cinematic wallpaper” και “χρησιμοποιεί δίκτυα machine learning στη συσκευή για να μετατρέψει τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε εκπληκτικές τρισδιάστατες εικόνες” που “ζωντανεύουν όταν ξεκλειδώνετε ή γέρνετε τη συσκευή σας”.

Αυτά τα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη είναι μόνο μερικά από τα AI που είδαμε στο I/O 2023 και ένα δείγμα του πώς θα είναι το Android του μέλλοντος, ένα μέλλον το οποίο ξεκινάει με το Android 14 – για τις φορητές συσκευές όπως τα smartphones και τα tablets.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.