Η Samsung έχει επιταχύνει τον ρυθμό ανάπτυξης και διάθεσης των ενημερώσεων στις συσκευές, είτε αυτές είναι τα μηνιαία update που περιλαμβάνουν τις ενημερώσεις ασφαλείας του Android, είτε αφορούν την αναβάθμιση στη νεότερη έκδοση Android. Μόλις εμφανίστηκαν τα πρώτα αδιάσειστα στοιχεία για το Android 14 και το One UI 6, δείχνοντας ότι η εταιρεία είναι αρκετά μπροστά από το χρονοδιάγραμμα που θα ισχύσει για την επόμενη έκδοση του Android.

Το Android 14 δεν πλησιάζει καν στην τελική του έκδοση. Η Google έχει βγάλει μία beta και αναμένεται να κυκλοφορήσει άλλη μία σύντομα. Πόσο σύντομα; Ίσως απόψε στο Google I/O 2023 που περιμένουμε να ανακοινώσει την επόμενη έκδοση του λειτουργικού της για φορητές συσκευές. Όπως και να έχει, είναι ενδιαφέρον ότι η Samsung δοκιμάζει τα πρώτα εσωτερικά builds του Android 14 στα Galaxy S23, ενώ εντοπίστηκαν και builds για τα Galaxy Z Fold 4 και Flip 4.

Σύμφωνα με το σύνηθες χρονοδιάγραμμα, το Android 14-based One UI 6 δεν θα γίνει διαθέσιμο στους καταναλωτές πριν το φθινόπωρο – η τελική του έκδοση. Όμως, φαίνεται ότι η Samsung έχει προχωρήσει στην ανάπτυξη της επόμενης ROM και μπήκε στο στάδιο των εσωτερικών δοκιμών αρκετά νωρίς, περίπου δύο μήνες νωρίτερα. Παλαιότερα, οι πρώτες εκδόσεις του νεότερου One UI εμφανίζονταν περίπου στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.