Μαζί με τα Samsung Galaxy S23 η νοτιοκορεάτικη εταιρεία λάνσαρε και μία νέα θήκη, η οποία δεν αποκλείουμε να κυκλοφορήσει και για παλαιότερα flagship smartphones της κατασκευάστριας. Αναφερόμαστε στην Gadget Case της Samsung, που αλλάζει τα δεδομένα στις θήκες.

Προς το παρόν, υπάρχουν δύο εκδόσεις, η Clear και η Rugged. Οι δύο θήκες έχουν στο κέντρο της πλάτης ένα ειδικό σύστημα στο οποίο μπορούν να πιαστούν διάφορα εξαρτήματα, όπως το κλασικό δαχτυλίδι που επιτρέπει το πιο άνετο κράτημα.

Samsung Galaxy S23 Gadget Case

Ωστόσο, στην Gadget Case της Samsung το δαχτυλίδι χρησιμεύει και για την τοποθέτηση του τηλεφώνου σε οριζόντια θέση. Επιπλέον, στο κέντρο του δαχτυλιδιού υπάρχει μία επιφάνεια αφής που επιτρέπει την εκτέλεση του gesture “Slide to Unlock” για το ξεκλείδωμα της συσκευής.

Samsung Galaxy S23 Gadget Case

Εκτός από το βασικό εξάρτημα, στο σύστημα της θήκης μπορεί να κουμπώσει μία θήκη για την φύλαξη και μεταφορά καρτών. Όμως, αυτά τα δύο δεν είναι πιο εντυπωσιακό gadget που σχεδίασε η Samsung για τη θήκη.

Samsung Galaxy S23 Gadget Case

Το πιο ενδιαφέρον εξάρτημα αφορά την κάμερα. Στην ουσία είναι ένα “κουτί” το οποίο μέσα του κρύβει ένα τρίποδο που επιτρέπει τη σταθερή τοποθέτηση του τηλεφώνου σε σχεδόν οποιαδήποτε επιφάνεια, για καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο.

Επιπλέον, το εξάρτημα της κάμερας για τις Gadget Case έχει ένα κουμπί λήψης φωτογραφιών από απόσταση. Έτσι, τοποθετείς το smartphone όπου θες, ρυθμίζεις το κάδρο, και μόλις είσαι στη θέση σου πατάς το κουμπί και τραβάς φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.