Μπορεί ο Vivaldi να είναι ένας ακόμα Chromium based browser, αλλά έχει μερικά μοναδικά χαρακτηστικά. Σχεδόν πλήρως προσαρμόσιμο UI, καρτέλα που μοιάζουν με desktop, και άλλα. Τώρα, το πρόγραμμα επεκτείνει τον κατάλογο και στην Android έκδοση 3.6 δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να τροποποιούν την εμφάνιση των ιστοσελίδων που επισκέπτονται – αποκτάει επίσης QR code scanner, νέες δυνατότητες στο Speed Dial, και υποστήριξη εξωτερικών download manager.

Πάμε όμως στο δυνατό χαρακτηριστικό. Ο Vivaldi 3.6 για Android έχει μία νέα προσθήκη στο overflow μενού, στην πάνω αριστερή γωνία, το Page Actions. Μόλις το ανοίγεις εμφανίζει μία λίστα από διακόπτες που επιτρέπουν να αλλάζεις την εμφάνιση του κάθε site. Μπορείς ας πούμε να εφαρμόσεις monospace font ή b/w φίλτρα, να κάνεις τις εικόνες να γείρουν ή να εμφανίσεις ένα minimap του site, ακόμα και να τσεκάρεις τη σελίδα για σφάλματα στο CSS.

Αυτές οι δυνατότητες είναι διαθέσιμες εδώ και χρόνια στη desktop έκδοση, αλλά πλέον οι χρήστες Android μπορούν να απολαμβάνουν αυτά τα καταπληκτικά εργαλεία. Αν χρησιμοποιείς ήδη τον browser κάνε απλά update, αν όχι δώσε του μία ευκαιρία και θα με θυμηθείς.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.