Λίγους μήνες μετά το beta testing, η πρώτη stable έκδοση του Vivaldi browser έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στο Google Play Store νωρίτερα, τον Απρίλιο. Όπως συμβαίνει και με άλλους privacy focused browsers, ο Vivaldi προσφέρει στους χρήστες χαρακτηριστικά, όπως ενσωματωμένο adblocker και cross platform συγχρονισμό με end to end encryption, σου δίνει τη δυνατότητα να κρατήσεις σημειώσεις, ενώ σου παρέχει και ένα snapsot εργαλείο για παραγωγικότητα.

Αν και ορισμένοι άλλοι browsers στο Play Store σου προσφέρουν αντίστοιχα χαρακτηριστικά, αυτό που βοήθησε τον Vivaldi browser να εξελίχθεί και να υπερέχει έναντι άλλων browsers, ήταν το ενσωματωμένο DuckDuckGo Tracker Radar tool. Πλέον, οι developers πίσω από τον εν λόγω browser, διαθέτουν ένα update στο Play Store, που προσφέρει νέα χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα, η τελευταία και πιο πρόσφατη ενημέρωση του Vivaldi στο Android φέρνει dark mode για το περιεχόμενο του web, το οποίο προστίθεται στο light/dark theme που ήδη υπάρχει. Όπως μπορείς να δεις στην εικόνα ακριβώς από πάνω, μόλις ενεργοποιηθεί το dark mode, αυτόματα θα μετατρέψει οποιαδήποτε σελίδα σε dark theme. Απλά θα πρέπει να μεταβείς στο Themes section στα settings του browser και να πιέσεις το toggle δίπλα από τη νέα επιλογή Dark Mode για τις Web σελίδες.

Vivaldi @ Google Play Store

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.