Σύμφωνα με την ιστοσελίδα MarketWatch, το Google Maps είναι η εφαρμογή που χρησιμοποιούν πιο συχνά οι χρήστες για να αποφύγουν να πέσουν πάνω σε κάμερες τροχαίας. Πάνω από 1.000 Αμερικανοί οδηγοί μέσης ηλικίας 41 ετών ρωτήθηκαν για το ποια εφαρμογή χρησιμοποιούν, ενώ αξιοποιήθηκαν και δεδομένα από το Speedtrap.org. Το αποτέλεσμα; Πάνω από το 70% των οδηγών χρησιμοποιούν το Google Maps για να αποφύγουν τις κάμερες τις τροχαίες.

Το Waze ακολουθεί ως το δεύτερο καλύτερο app που χρησιμοποιείται από τους οδηγούς της έρευνας. Το Waze ανήκει επίσης στην Google και αντλεί τέτοιου είδους δεδομένα μέσω crowdsourcing δηλαδή από όλους τους χρήστες. Ακολουθεί το Apple Maps, η native εφαρμογή χαρτών της Apple στο iOS. Συνολικά, το 34% των οδηγών που ρωτήθηκαν, έχουν προειδοποιηθεί τουλάχιστον μια φορά για κάμερα τροχαίας από μια εφαρμογή πλοήγησης.

Πορτοφόλι Google: Τέλος στο όριο των 50 ευρώ για ανέπαφες πληρωμές χωρίς PIN στην Ελλάδα

Αν και το 70% των χρηστών χρησιμοποιεί το Google Maps για να ενημερωθούν για την ύπαρξη καμερών, είναι το Waze το οποίο θεωρείται ως το καλύτερο για αυτή τη δουλειά, με το  30% των οδηγών να επισημαίνει ότι είναι πιο αποτελεσματικό από το Google Maps και 20% καλύτερο από το Apple Maps.

Σε κάθε περίπτωση, οι εφαρμογές ακολουθούν από κάτω

Google Maps-iOSAndroid
Waze-iOSAndroid
Apple Maps-iOS

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.