Ο όμιλος OTE και η Cosmote αναλαμβάνουν δυο σημαντικές πρωτοβουλίες που θα φέρουν την οπτική ίνα μέχρι το σπίτι, το FTTH δίκτυο δηλαδή στα σπίτια όλων. Συγκεκριμένα, η πρωτοβουλία της Cosmote αφορά τις εκπτώσεις όγκου, με σημαντικές εκπτώσεις στις τιμές χονδρικής FTTH, και η οποία μάλιστα έχει ήδη κατατεθεί για έγκριση στην ΕΕΤΤ.

Απεριόριστα δεδομένα εντελώς δωρεάν σε ΌΛΗ τη Vodafone

Συγκεκριμένα, η πρωτοβουλία περιλαμβάνει ένα σύστημα εκπτώσεων ως και 28% μεταξύ των παρόχων στις τιμές χονδρικής, με δεσμεύσεις όγκου συνδέσεων. Συγκεκριμένα, οι πάροχοι θα μπορούν να δεσμευθούν μεταξύ τους για τους όγκους συνδέσεων που θα φέρει ο ένας στο δίκτυο του άλλου, ανάλογα με τις περιοχές που καλύπτει ο καθένας με FTTH, διασφαλίζοντας σημαντικές εκπτώσεις. Το σύστημα αυτό είναι ανοιχτό και διαθέσιμο, με τους ίδιους ακριβώς όρους, σε όλους τους παρόχους που δραστηριοποιούνται στην αγορά, ή προτίθενται να δραστηριοποιηθούν μελλοντικά.

Εφόσον εγκριθεί η πρόταση, η οπτική ίνα θα φθάσει σε ακόμη περισσότερα σπίτια σε συνδυασμό με τα κουπόνια Smart Readiness και Gigabit Voucher η Ελλάδα θα μπορέσει να μεταβεί ταχύτερα από το χαλκό στην οπτική ίνα και να καλύτερη την υστέρησή της σε υπηρεσίες υπερ-υψηλών ταχυτήτων.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Από αρχές Φλεβάρη έχω κάνει αίτηση στη Nova για καινούργια σύνδεση 200αρα γραμμή με οπτική και eon tv.
    Υπάρχουν στην πολυκατοικία αναμονές μέχρι ισόγειο.
    Έχω πάρει άπειρα τηλέφωνα nova και ΟΤΕ αν υπάρχει έστω και ένας υπεύθυνος να γνωρίζει πότε θα έρθει τεχνικός να βάλει αναμονή έξω από το διαμέρισμα και δεν ξέρει κανείς να απαντήσει.
    Ακύρωση σύνδεσης για το δικό τους καλό και άγιος ο θεός με χαλκό

  2. Ηλία όλα μέσω ΟΤΕ περνάνε αν έκανες εκεί αίτημα θά είχες ήδη συνδεθεί εκτός αυτού θέλει 4 μήνες διαδικασία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.