Η Vodafone προσφέρει σε όλους τους πελάτες συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, καθώς και σε συνδρομητές καρτοπρογράμματος δωρεάν απεριόριστα data, ώστε να απολαύσουν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας χωρίς περιορισμούς.

Πιο συγκεκριμένα, όλοι οι οικιακοί και εταιρικοί πελάτες συμβολαίου και καρτοπρογράμματος μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν απεριόριστα data έως και τις 18/03. H προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί από πελάτες συμβολαίου και καρτοπρογράμματος μέσω του My Vodafone App.

Απεριόριστα data έχει και η Cosmote με 1.90 ευρώ

Η Cosmote προσφέρει απεριόριστα data για 7 ημέρες μέσα από την εφαρμογή του What’s Up όπως και μέσα στο Cosmote app με 1.90 ευρώ. Να τι αναφέρουν οι όροι της προσφοράς στο What’s Up.

  • Το πακέτο της προσφοράς ισχύει για ενεργοποιήσεις έως και 26/3/2024
  • Τα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ GB έχουν ισχύ για 7 ημέρες από την ενεργοποίηση του πακέτου.
  • Η ενεργοποίηση δεύτερου πακέτου μπορεί να γίνει μόνο εάν έχει λήξει το πρώτο.
  • Τα ΜΒ του πακέτου δεν κάνουν rollover με τα ΜΒ άλλων πακέτων και δεν θα είναι διαθέσιμα για τις υπηρεσίες #pare_dwse, #pare_moirase.
  • Τα ΜΒ του πακέτου είναι διαθέσιμα για χρήση σε περιαγωγή εντός ΕΕ/ ΕΟΧ και εφαρμόζεται 2GB όριο στη χρήση τους. Πέραν του ορίου αυτού και μέχρι την κατανάλωση των διαθέσιμων ΜΒ, θα εφαρμόζεται επιπλέον χρέωση περιαγωγής 0,00192€/ΜΒ για την οποία ο συνδρομητής θα ενημερώνεται και με γραπτό μήνυμα.
  • Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE My Internet, σε περίπτωση που καταναλώσουν νωρίτερα τα ΜΒ από τη λήξη του πακέτου ή παρέλθει η διάρκειά του και δεν υπάρχουν διαθέσιμα ΜΒ από άλλο πακέτο, η πρόσβαση στο Internet διακόπτεται και θα οδηγούνται στη σελίδα της υπηρεσίας COSMOTE My Internet (http:// myinternet.cosmote.gr) για να επιλέξουν ένα από τα διαθέσιμα πακέτα Internet.
  • • Οι συνδρομητές που δεν έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE My Internet, σε περίπτωση που ο όγκος δεδομένων (ΜΒ) καταναλωθεί νωρίτερα από τη λήξη του ή παρέλθει η διάρκειά του και δεν υπάρχουν διαθέσιμα ΜΒ από άλλο ενεργό πακέτο δεδομένων, η χρέωση για τη χρήση δεδομένων ανέρχεται σε 0,0050€/ΜΒ, με μέγιστη ημερήσια χρέωση τα 2€. Εφόσον οι συνδρομητές φτάσουν τη μέγιστη επιτρεπτή ημερήσια χρήση των 2€, η COSMOTE με σκοπό την απρόσκοπτη παροχή των υπηρεσιών της, ενδέχεται να εφαρμόσει πολιτική ορθής χρήσης στο 1,5Mbps, μέχρι τη συμπλήρωση 24 ωρών από την πρώτη χρήση δεδομένων.
  • • Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.