Συνήθως τέτοια posts θυμίζουν έντονα απάτες, ή όταν για παράδειγμα σε παίρνει κάποιος στο τηλέφωνο και σου λέει επενδύστε σε κρυπτονομίσματα και διάφορα άλλα τέτοια. Όμως αν μας διαβάζεις καιρό θα έχεις μάθει το ποιόν μας, πόσο μάλλον όταν σου δηλώνουμε τα facts. Το Payzy δίνει 10 ευρώ σε όποιον εγγραφεί και μπορείς να τα κάνεις ό,τι θέλεις, σουβλάκια, τσιγάρα, παγωτά οτιδήποτε, στοίχημα κτλπ.

Google Camera (Gcam) 9.2 για απίστευτη φωτογραφία σε οποιοδήποτε Android smartphone – Πως τη κατεβάζεις

Και επειδή το ακούμε συχνά γιατί να δώσω τα στοιχεία μου για 10 ευρώ, θα σου υπενθυμίσουμε ότι τα έχεις δώσει ήδη στις υπόλοιπες Ελληνικές τράπεζες που πιθανόν έχεις συνεργασία. Και επιπροσθέτως όποιος θέλεις και τα χρειάζεται το κάνει. Το Payzy θέλει να προωθηθεί αν κατάλαβες και δίνει 10 ευρώ για να φέρει νέους χρήστες στη πλατφόρμα.

Παράλληλα, αν φέρεις και εσύ κάποιον συγγενή ή φίλο θα σου δώσει άλλα 10 ευρώ για κάθε άτομο που φέρνεις στο Payzy. Θυμήσου όμως ότι πρέπει να έχεις ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες, δεν δέχεται τις πολύ παλιές.

Κάνε εγγραφή στο Payzy εδώ 

Disclaimer: Το techmaniacs.gr παίρνει και αυτό μια μικρή προμήθεια από τις εγγραφές και παράλληλα παίρνεις και εσύ 10 ευρώ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εύκολος τι ρε ξεπέτα να πούμε; Έχεις καταντήσει αηδία… Μακάρι να με πλήρωναν και μένα για να κάνω τόσο καλήχαχαχαχα δουλειά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.