Ήταν πριν από λίγες ημέρες που είχαμε γράψει άρθρο για το γεγονός ότι η Wind είχε από τα πιο φθηνά απεριόριστα προγράμματα και έρχεται η Cosmote και δίνει τα πάντα απεριόριστα στα 37 ευρώ. Πρόκειται για offer που το ανακαλύψαμε μέσω Facebook, για νέους συνδρομητές και αναφέρει συγκεκριμένα:

Αποκλειστική προσφορά που θα βρεις μόνο εδώ! Πρόγραμμα κινητής με όλα απεριόριστα!
Data και ομιλία που δεν τελειώνουν πραγματικά ποτέ, μόνο με 37 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει απεριόριστο internet, απεριόριστη ομιλία και 2.000SMS μηνύματα με κόστος 37 ευρώ τον μήνα.  Η προσφορά είναι διαθέσιμη εδώ, όπου μπορείς να βάλεις τον αριθμό για να σε καλέσουν. Δεν γνωρίζουμε πόσο θα διαρκέσει.

Ποια άλλα απεριόριστα συμβόλαια υπάρχουν στην αγορά!

Το W Unlimited της Wind στα 39 που διαφημίζει η Wind ως για 5G το ξεχνάς. Έχει περιορισμό στα 500GB, κάπου εκεί. Δεν σου κόβει τελείως το internet αλλά πέφτει στα 1Mbps, είσαι σαν να στο κόβει. Δεν σημαίνει βέβαια ότι το βγάζεις από το πλάνο σου αν ψάχνεις κάτι φθηνό, καθώς τα έχει όλα απεριόριστα με 39 και συνεχίζει να είναι το φθηνότερο της αγοράς, με όλα απεριόριστα, όσον αφορά τα listings στα sites των παρόχων. Σε μεμονωμένες προσφορές όπως η παραπάνω δεν είναι.

Ας περάσουμε τώρα στα Giga Unlimited Ultra της Vodafone. Πραγματικά απεριόριστο, πραγματικά. Από την Cosmote, έχουμε τα Cosmote Gigamax Unlimited τα οποία όπως αναγράφει και η ίδια η Cosmote δεν έχουν κανέναν απολύτως περιορισμό ως προς τις ταχύτητες 4G και 5G. Το είχαμε και αυτό για κάποιο διάστημα, συγκεκριμένα εκείνο με 300 λεπτά προς όλους και δεν είχαμε καμιά μείωση της ταχύτητας.

Διέγραψε τα emails και μην τα αρχειοθετείς!

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. η Vodafone με πήρε προχθές για αναβάθμιση του συμβολαίου μου. απεριόριστα λεπτά για Ελλάδα (κινητά/ σταθερά), απεριόριστα ΜΒ, απεριόριστα SMS ( όχι ότι τα χρησιμοποιεί κανείς), 200 λεπτά προς διεθνείς κλήσεις και μερικά ακόμα που δε θυμάμαι. Τελική τιμή με ΦΠΑ και φόρους 29€.

  2. 29 ευρώ για πόσο καιρό; ειδικά αυτή ανεβάζει τις τιμές νύχτα και μετά ψαχνόμαστε…δεν την ξαναπατάω

  3. Αναβαθμισα vodafone σε 4gb απεριόριστα λεπτά ομιλίας και 6000sms με 19.80 πριν 7 μήνες δεν έχω κανένα πρόβλημα

  4. Salt , 33euro, unlimited ελβετια ολα, unlimited (40gb) ελλαδα roaming, ολες οι κλησεις sms απ την χωρα που εισαι στην ιδια χωρα unlimited. Δεν ξαναγοαραζω απο ελληνα παροχο, κλεφτρονια ολοι τους, με παγιδες και κουτοπονηριες ολη την ωρα παιζουν.

  5. Είμαι στην VODAFONE.Έχω από τον Οκτώβριο απεριοριστα λεπτά προς όλους (κινητα-σταθερα).Απεριόριστο ίντερνετ,απεριοριστα sms.Τα πάντα δηλ.απεριοριστα με 22,99€το μήνα.Καμια αύξηση κανένα πρόβλημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.