Το iOS 17.4 φέρνει πολλές και σημαντικές αλλαγές για του χρήστες των iPhone στην ΕΕ. Μεταξύ άλλων, μπορούν πλέον να εγκαθιστούν εφαρμογές εκτός του App Store. Ωστόσο, η Apple το παίζει αλλιώς και “τρολάρει” ενδεχομένως την κατάσταση, καθώς όπως εντοπίστηκε από χρήστες το επίσημο κατάστημα εφαρμογών της ζητάει άδεια για να εγκαταστήσει εφαρμογές.

Η Apple είναι ειδική στο να βρίσκει ιδιαίτερα ονόματα για τα πάντα, οπότε ονόμασε τα third-party καταστήματα εφαρμογών ως “alternative app marketplaces”. Επιπλέον, φροντίζει να ενημερώσει τους χρήστες ότι προσπαθούν να εγκαταστήσουν εφαρμογές από αυτά τα καταστήματα και ζητά την επιβεβαίωση της εγκατάστασης. Για να αποφύγει τα τυχόν προβλήματα, φρόντισε ώστε να προσθέσει την ίδια ειδοποίηση και στο App Store.

Apple iOS 17.4 App Store ΕΕ Verification 1

To iOS 17.4 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στο κοινό. Αναμένεται, σύμφωνα με ανακοίνωση της Apple να γίνει διαθέσιμο τον Μάρτιο, φέρνοντας μεγάλες αλλαγές στον χειρισμό των iPhone στις 27 χώρες μέλη της ΕΕ. Μένει να δούμε πώς θα πάει όλο αυτό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.