Η Apple λέγεται ότι θα προβεί σε μειώσεις στη τιμή του οικονομικού iPhone SE σε μια προσπάθεια να αυξήσει τις πωλήσεις του iPhone και να μετακινήσει μέρος της της παραγωγής εκτός Κίνας. Η εταιρεία είναι πεπεισμένη ότι θα μπορούσε να κερδίσει τους χρήστες του Android και μια μείωση της τιμής και του περιθωρίου κέρδους της θα βοηθούσε περαιτέρω σε αυτήν την κατεύθυνση.  Στις ίδιες τιμές θα κινηθεί και το Pixel 4a και αποτελεί έναν ακόμη λόγο για τον οποίο η εταιρεία προσπαθεί να μείνει ανταγωνιστική, μειώνοντας την τιμή του iPhone SE.

Στο ίδιο report αναφέρεται επιπλέον, ότι η Apple προσπαθεί να μεταφέρει την παραγωγή σε αγορές εκτός Κίνας, ιδίως τώρα με τις τεταμένες σχέσεις μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ. Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν την Apple να βρίσκεται σε συζητήσεις με αξιωματούχους της Ινδίας για να μεταφέρει εκεί παραγωγή αξίας 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.