Η Apple ανακοίνωσε την προσθήκη lossless ήχου στο Apple Music και ταυτόχρονα είπε ότι τα AirPods, AirPods Pro, και AirPods Max δεν υποστηρίζουν ακόμη το νέο χαρακτηριστικό. Άρα τι παίζει με αυτό; Λύνεται το πρόβλημα, ναι ή όχι;

Η Apple σχεδιάζει να εξηγήσει πώς θα προσθέσει την υποστήριξη του lossless ήχου στα ακουτικά της μέσω τoυ AirPlay στην επερχόμενη WWDC 2021 που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίου.

Το AirPlay επιτρέπει σε όλες τις συμβατές Apple συσκευές να μοιράζονται μουσική, βίντεο, και φωτογραφίες. Πολλές συσκευές μπορούν να κάνουν stream lossless ήχο στα 24-bit/48kHz που είναι το μεσαίο tier των streams που χρησιμοποιούν το Apple Lossless Audio Codec (ALAC) format.

Tο AirPlay χρησιμοποιεί Wi-Fi για να διανέμει το περιεχόμενο, αλλά με ένα απλό update η Apple μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει τα ασύρματα ακουστικά της ικανά να λαμβάνουν ήχο μέσω του AirPlay. Οπότε δεν αποκλείεται στην WWDC 2021 η εταιρεία να ανακοινώσει ότι θα αναβαθμίσει τα AirPods για να μεταφέρουν μέσω Bluetooth τον 24-bit/48kHz lossless ήχο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.