Φαίνεται ότι τα iPhone 14 Pro και 14 Pro Max έχουν ένα ιδιαίτερο bug, η κάμερα τους τρέμει όταν οι χρήστες τη χρησιμοποιούν σε third-party εφαρμογές. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν τα βίντεο που έχουν δημοσιεύσει οι κάτοχοι των συσκευών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg, η Apple εργάζεται ήδη στη λύση του προβλήματος και θα κυκλοφορήσει αρκετά σύντομα ένα fix. Πόσο σύντομα; Πιθανότητα την επόμενη εβδομάδα.

Επιπλέον, εκπρόσωπος της Apple είπε στο MacRumors ότι δεν πρόκειται για σφάλμα υλικού, οπότε οι κάτοχοι των iPhone 14 Pro και 14 Pro Max δεν χρειάζεται να πάνε σε κάποιο Apple Store ή εξουσιοδοτημένο πάροχο service.

Το πρόβλημα οφείλεται στο λογισμικό και ο εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε το MacRumors ότι η Apple ετοιμάζει ήδη ένα fix το οποίο θα είναι όντως διαθέσιμο προς λήψη την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.