Η Apple έχει διατηρήσει τη μνήμη RAM των iPhone στα 6GB για χρόνια, αλλά σύμφωνα με νέα αναφορά αυτό θα αλλάξει με τα iPhone 15. Συγκεκριμένα, η αναφορά λέει ότι ο τεχνολογικός κολοσσός θα αυξήσει την ποσότητα και τις προδιαγραφές της μνήμης RAM στα επόμενης γενιάς smartphones της.

Αν και η αναφορά δεν λέει λεπτομέρειες, είναι δεδομένο ότι θα δούμε αύξηση της μνήμης RAM τουλάχιστον στα 8GB και βελτίωση στις ταχύτητες της μνήμης. Αυτό θα βοηθήσει στις επιδόσεις των smartphone και θα επιτρέψει το πραγματικό multitasking με τη διατήρηση περισσότερων εφαρμογών ανοιχτών, ταυτόχρονα, στο παρασκήνιο.

Όμως, αυτά δεν ισχύουν για όλα τα μοντέλα της σειράς. Η ίδια πηγή, σε παλαιότερη αναφορά είχε σημειώσει ότι τα iPhone 15 θα έχουν 8GB μνήμη RAM για να συμβαδίζει με τον νέο επεξεργαστή, ενώ τονίζει ότι τα Pro μοντέλα θα μπορούσαν να είναι τα μοναδικά που θα δουν τέτοια αύξηση. Αν αυτό ισχύει, τότε το απλό και το Plus θα έχουν τον A16 και τα Pro θα αναβαθμιστούν στον A17 (ίσως είναι 3nm).

Βέβαια, ίσως το απλό και το Plus μοντέλο λάβουν μία βασική αναβάθμιση στην μνήμη RAM, καθώς θα μπορούσαν τα 6GB που θα διαθέτουν να είναι LPDDR5, μία αναβάθμιση που η Apple προσέφερε πέρυσι με τα iPhone 14 Pro και 14 Pro Max.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.