Οι πωλήσεις των iPhone 15 παραμένουν υποτονικές, κάνοντας την Apple να λάβει μέτρα που δεν είχαμε ξαναδεί μέχρι σήμερα. Σε διάφορες χώρες όπως και η δική μας, έχουμε δει για πρώτη φορά προσφορές σε iPhone, ενώ ένα από τα τελευταία βίντεο που δημοσίευσε η εταιρία προσπαθούσε να μας πείσει πως τα τηλέφωνά της έχουν πολύ αποθηκευτικό χώρο. Τώρα η εταιρία επανέρχεται με μια νέα σελίδα στον ιστότοπό της, που έχει το όνομα “Λόγοι για αναβάθμιση”, με σκοπό να δείξει τι χάνουν οι κάτοχοι παλαιότερων iPhones όσο δεν αγοράζουν iPhone 15.

Η νέα σελίδα εντοπίστηκε στην σελίδα της Apple και είναι πρακτικά μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα σύγκρισης τηλεφώνων για να έχουν οι καταβαλωτές εικόνα για το τι αγοράζουν.

Όμως η σύγκριση γίνεται μόνο ανάμεσα στα iPhone 15 series και στα iPhone 11 και iPhone 12. Αυτό οφείλεται μάλλον στο γεγονός πω;ς τα iPhone 13 και iPhone 14 εξακολουθοήυν να είναι αρκετά δυνατά και ίσως είναι πιο ελκυστικές επιλογές βάσει τιμής σε σχέση με τα iPhone 15. Άλλωστε, ο μέσος χρήστης δεν αναβαθμίζει σε λιγότερο από 2.5 χρόνια την συσκευή του.

Η Apple καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να δείξει τις διαφορές μεταξύ του iPhone 15 μεταξύ των iPhone 11 και iPhone 12. Για παράδειγμα, η Apple σημειώνει ότι το “iPhone 15 καταγράφει έως και 4 φορές την ανάλυση του iPhone 11” και η GPU του είναι 60 τοις εκατό ταχύτερη.

Το iPhone 15 διαθέτει επίσης Dynamic Island και θύρα USB-C, χαρακτηριστικά που λείπουν από  τα 11 και 12.

Αναβάθμισε ΤΩΡΑ: Η Apple αποκάλυψε τις διορθώσεις ασφαλείας του iOS 17.4.1

Η Apple σημειώνει πως ο χρήστης μπορεί να εξοικονομήσει από $180 μέχρι και $630, άμα επιστρέψουν την παλιά τους συσκευή.

Η Apple με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να κρατήσει την θέση της στην αγορά, καθώς τα Pixels παρουσιάζουν ανοδική πορεία στις ΗΠΑ, ενώ ανάκαμψη βλέπει και η Samsung με τα Galaxy S24.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.