Το iPhone 15 ξεκινάει από την έκδοση των 128GB, με ένα μέρος αυτού του χώρου να καταλαμβάνει το ίδιο το λειτουργικό. Αν πιστεύετε πως αυτό δεν είναι αρκετό για ένα τηλέφωνο που τραβάει 4Κ βίντεο στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο, τρέχει μεγάλες εφαρμογές και η κάθε φωτογραφία που τραβάτε είναι αρκετά μεγάλη σε μέγεθος, τότε η Apple θα διαφωνήσει μαζί σας. Αυτό μας δείχνει στο τελευταίο της βίντεο.

Σύμφωνα με την Apple το iPhone 15 έχει πολύ αποθηκευτικό χώρο για φωτογραφίες, όπως λέει στην περιγραφή του τελευταίου της προωθητικού βίντεο, που μπορεί να δεις παρακάτω.

Ναι το βίντεο είναι ωραίο, άλλωστε δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από την Apple και φυσικά πρόκειται για διαφήμιση, οπότε δεν θα έλεγε κάτι αρνητικό για την συσκευή. Όμως, οι ανάγκες του κοινού εν έτη 2024 απαιτούν παραπάνω από 128GB αποθηκευτικού χώρου, ιδιαίτερα για το κοινό που οι ανάγκες του απαιτούν μια τόσο δυνατή συσκευή.

Όμως, το να διαφημίζεις τον άπλετο αποθηκευτικό χώρο σε μια συσκευή που ξεκινάει από 128GB είναι κάπως περίεργο, δε νομίζεται; Άλλωστε όλη η μεσαία κατηγορία έρχεται με 128GB κατ’ ελάχιστο, ενώ αρκετές συσκευές πλέον στην μεσαία κατηγορία ξεκινάνε από τα 256GB.

Android 15 One UI 7: Οι Samsung Galaxy συσκευές που θα το πάρουν

Για να είμαστε και δίκαιοι όμως, ο ανταγωνισμός πολλές φορές ακόμα και σήμερα παρουσιάζει συσκευές που ο αποθηκευτικός χώρος ξεκινάει από τα 128GB, κάτι που ούτε αυτό θα έπρεπε να συμβαίνει το 2024. Τουλάχιστον, εκείνοι δεν το διαφημίζουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.