Σε λίγες ημέρες, στις 10 Ιουνίου, η Apple θα πραγματοποιήσει το επόμενο Worldwide Developers Conference (WWDC), στο οποίο περιμένουμε να δούμε ανακοινώσεις για αρκετά AI project Ωστόσο, αναφορά σημειώνει ότι η αμερικανική εταιρεία θα παρουσιάσει τη δική της εφαρμογή διαχείρισης κωδικών με το πολύ πρωτότυπο όνομα “Passwords”.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η εφαρμογή θα υποστηρίζει τη δημιουργία κωδικών, τη διαχείριση κωδικών, τον έλεγχο για ανάγκη ενημέρωσης κωδικών, την ενημέρωση κωδικών κατά την αλλαγή στην εκάστοτε πλατφόρμα, τους κωδικούς ταυτοποίησης, και άλλα, όπως σχεδόν κάθε σύγχρονος password manager που σέβεται τον εαυτό του το 2024.

Η εφαρμογή Passwords της Apple θα εκμεταλλεύεται το iCloud Keychain για να επιτρέπει στους χρήστες να συγχρονίζουν τους κωδικούς και τα passkeys μεταξύ διαφόρων Apple συσκευών. Επιπλέον, η εφαρμογή θα χρησιμοποιεί τα Face ID και Touch ID ως master password, ενώ όταν ο χρήστης μπαίνει σε κάποια ιστοσελίδα για να συνδεθεί θα μπορεί να συμπληρώνει αυτόματα τα στοιχεία.

Το Passwords app θα είναι μέρος των iOS 18, iPadOS 18, και macOS 15. Ωστόσο, αναμένεται να είναι διαθέσιμη για το Vision Pro και για υπολογιστές με Windows. Η εφαρμογή θα κάνει ντεμπούτο μαζί με τις νεότερες εκδόσεις των OS της Apple και πιθανώς με κάποιο hardware – κυκλοφορούν φήμες για νέο Mac.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.