Το Vision Pro μόλις κυκλοφόρησε στην αγορά και έρχεται στα $3499, μια τιμή που είναι ιδιαίτερα υψηλή. Τι έχουν να κερδίσουν όμως όσοι το αποκτήσουν; Τι μπορεί να τους προσφέρει; Η Apple θέλησε να δώσει απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα και δημιούργησε ένα δεκάλεπτο βίντεο που εξηγεί τα πάντα και μας δίνει για καλή γεύση από την εμπειρία του Vision Pro.

Το βίντεο παρουσιάζει μια πληθώρα επιλογών που προσφέρει το mixed reality headset, εξηγώντας πως λειτουργεί το καθένα. Έχουμε επεξηγηματικά πλάνα για τις FaceTime κλήσεις, το EyeSight και πολλά ακόμα. Η παρουσιάστρια του βίντεο εξηγεί με λεπτομέρειες πως λειτουργούν όλες οι λειτουργίες και προσφέρει πιθανά σενάρια χρήσης από τον πιθανό κάτοχο.

Μπορούμε να δούμε πως μπορούμε να δουλέψουμε με το Vision Pro, αυξάνοντας την παραγωγικότητά μας, πως μπορεί να συνδεθεί στο Mac μας και να προβάλει την οθόνη του μέσα στον χώρο, σαν να έχουμε βιντεοπροβολέα και πολλά άλλα. Η αλήθεια είναι πως όλα αυτά είναι πολύ εντυπωσιακά και αν δουλεύουν όπως μας δείχνει η Apple, θα προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία. Το ξεχωριστό με το Vision Pro είναι πως συνεχίζεις να βλέπεις τον περιβάλλοντα χώρο, ώστε να μην αποκόπτεσαι από τα άτομα γύρω σου και από τον χώρο σου.

YouTube, Spotify και Netflix γυρίζουν την πλάτη τους στην Apple

Ακόμα και όταν έχεις επιλέξει να μην βλέπεις τα πάντα γύρω σου, όταν κάποιος σε πλησιάσει, αυτόματα γυρίζει στην λειτουργία που βλέπεις τον χώρο γύρω σου.

Μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο παρακάτω, για να γνωρίσετε και εσείς όλα όσα έχει να προσφέρει η νέα συσκευή της Apple. Εσείς τι λέτε; Αξίζει τα $3499 ευρώ; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.