Θα ήταν λίγο περίεργο για την Apple να μεταφέρει τα iPhone στη USB-C και να αφήσει τα εξαιρετικά δημοφιλή AirPods Pro κολλημένα στη Lightning. Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Σήμερα, η Apple ανακοίνωσε ότι τα AirPods Pro θα αποστέλλονται πλέον με θήκη φόρτισης USB-C.

Αυτό θα επιτρέψει στους αγοραστές των νέων iPhone 15 να φορτίζουν τα ακουστικά τους χρησιμοποιώντας το ίδιο καλώδιο και για τις δύο συσκευές. Θα μπορούν επίσης να φορτίζουν τα AirPods από το iPhone, σύμφωνα με όσα δήλωσε η Apple κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.

Η μετάβαση των AirPods Pro σε USB-C συνεχίζει τη σταδιακή υιοθέτηση της θύρας από την Apple και έρχεται μετά την αλλαγή των Mac, iPad, iPhone, ακόμα και αξεσουάρ όπως το τηλεχειριστήριο του Apple TV 4K. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η Apple ανακοίνωσε επίσης ένα νέο ζευγάρι των ενσύρματων EarPods το οποίο έχει USB-C.

Η Apple δεν ανέφερε αν σχεδιάζει να βάλει τη USB-C στα απλά AirPods ή τα AirPods Max. Ωστόσο, φήμες ανέφεραν ότι και τα δύο προϊόντα θα μπορούσαν να δουν την υιοθέτηση της νέας θήρας μέσω νέων εκδόσεων που θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή το επόμενο έτος.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.