Ο Ken Pilonel κατάφερε να βάλει USB-C σε ένα iPhone Χ με USB-C connector, τον Οκτώβριο του 2021. Τώρα, ο μηχανικός προχώρησε στην προσθήκη USB-C στα AirPods Pro πρώτης γενιάς, δημιουργώντας ένα ακόμα πιο περίπλοκο mod.

Η ανάπτυξη του απαίτησε πολύ χρόνο, προσπάθεια, και προφανώς προσωπική εργασία. Όμως, τελικά, με τη χρήση μιας 3D printing θήκης και μιας custom PCB, μπορεί κανείς να βάλει USB-C στο συγκεκριμένο μοντέλο TWS ακουστικών της Apple.

Αν και είναι δύσκολο να κάνεις τη μετατροπή του iPhone X για να έχει USB-C, με τα AirPods Pro ο Ken Pilonel κινήθηκε διαφορετικά. Έχει τη δυνατότητα να επαναλάβει την κατασκευή της PCB και να τυπώσει όσες θήκες θέλει.

Έτσι, ο μηχανικός σχεδιάζει να ξεκινήσει την πώληση της PCB για CHF 35 ή περίπου 35 ευρώ, ενώ όποιος ενδιαφέρεται θα μπορεί να αποκτήσει ένα ζευγάρι τροποποιημένα ακουστικά για CHF 300 ή κάπου στα 304 ευρώ. Μια χαρά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.