Η Apple φαίνεται να δουλεύει σε ένα νέο ζευγάρι TWS ακουστικών που θα ονομάζεται AirPods Lite και θα κοστίζει λιγότερο από οποιοδήποτε άλλο σετ έχουμε δει μέχρι τώρα. Πιθανότατα, η εταιρεία θέλει να βελτιώσει τις πωλήσεις των ακουστικών της, που αναμένεται να πέσουν από τα 73 εκατομμύρια κομμάτια το 2022 στα 63 εκατομμύρια κομμάτια το 2023.

Μπορεί τα AirPods να είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και να βάζουν την Apple στην κορυφή της αγοράς των αξεσουάρ ήχου, αλλά δεν τα λες φθηνά και οι καταναλωτές δυσκολεύονται πλέον να επενδύσουν χρήματα σε κάτι τέτοιο. Οπότε, βγάζει απόλυτο νόημα ότι ο τεχνολογικός κολοσσός σχεδιάζει ένα νέο πιο οικονομικό ζευγάρι που θα μπορούσε να προσελκύσει μεγαλύτερο κοινό.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τίποτα για τα χαρακτηριστικά ή την τιμή των AirPods Lite, επομένως δεν μπορούμε να πούμε αν η χαμηλότερη τιμή θα αξίζει τις εκπτώσεις που θα την εξασφαλίζουν. Τη δεδομένη στιγμή τα πιο φθηνά AirPods είναι τα 2 στα 129 δολάρια με τα 3 να ακολουθούν στα 169 δολάρια. Θα μπορούσαν τα Lite να κοστίζουν 99 δολάρια, αν και η τιμή των 2 θα πέσει με την κυκλοφορία ενός νέου μοντέλου, οπότε, ίσως τα δούμε ακόμα πιο χαμηλά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.