Η Apple αντιμετώπισε για άλλη μια φορά ένα ανησυχητικό ζήτημα που ταλαιπωρεί τους χρήστες των Apple Watch, γνωστό ως “ghost touch”. Το φαινόμενο αυτό προκαλεί τη συσκευή να συμπεριφέρεται σαν να αγγίζεται η οθόνη, ακόμη και όταν δεν την αγγίζει ο χρήστης.

Αρχικά, αναγνωρίστηκε σε ένα υπόμνημα προς τους εξουσιοδοτημένους παρόχους υπηρεσιών τον Φεβρουάριο. Τότε, η Apple εντόπισε το πρόβλημα που επηρεάζει τους χρήστες των Watch Series 9 και Watch Ultra 2. Έπειτα, η εταιρεία συμβούλευσε τους παρόχους να μην αντικαταστήσουν τις επηρεαζόμενες μονάδες, αντιθέτως συνέστησε στους χρήστες να περιμένουν μια επικείμενη ενημέρωση λογισμικού.

Σε ένα πρόσφατο υπόμνημα, η Apple επέκτεινε τη λίστα και συμπεριέλαβε στις συσκεύες που επηρεάζονται από το “ghost touch” τα Watch Series 7, Watch Series 8 και το Watch Ultra πρώτης γενιάς. Ωστόσο, η συμβουλή της εταιρείας παραμένει η ίδια: δώστε προτεραιότητα στα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων έναντι της άμεσης αντικατάστασης υλικού.

Η Apple προτείνει στους επηρεαζόμενους χρήστες να επανεκκινήσουν τις συσκευές τους και να παραμείνουν σε επαγρύπνηση για τις επερχόμενες ενημερώσεις λογισμικού watchOS.

Η επιμονή του προβλήματος “ghost touch” έχει αφήσει πολλούς χρήστες Apple Watch απογοητευμένους. Σε πλατφόρμες όπως τα φόρουμ υποστήριξης της Apple και το Reddit, οι χρήστες έχουν περιγράψει πώς το πρόβλημα καθιστά τις συσκευές τους ουσιαστικά άχρηστες, ιδιαίτερα στην οθόνη κωδικού πρόσβασης του watchOS.

Ενώ οι χρήστες περιμένουν μια λύση, η ανησυχητική παρουσία των “ghost touch” συνεχίζει να αναστατώνει τους κατόχους των Apple Watch. Μέχρι να βρεθεί λύση, το φάντασμα αυτού του προβλήματος είναι πιθανό να στοιχειώνει την Apple.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.